Anasayfa Haber Ve Karşınızda Yeni “Chucky”
Child’s Play Yeniden Çevrim

1988 yapımı kült korku “Child’s Play” yeniden çevriminden ilk görsel düştü. Lars Klevberg yönetmenliğindeki yeniden çevrim serinin orijinal yaratıcısı Don Mancini ya da oyuncak bebeği seslendiren Brad Dourif’tan iz taşımıyor. Tamamen yeni kadro ile çekilen filme dair detayları önceki haberlerimizde vermiştik.

Her ne kadar bu sefer Chucky bebeğinin bir robot olacağı söylense de ilk görüşte bebeğin orijinale çok yakın göründüğünü söylemek mümkün. Ancak yine de tamamını görmeden bir şey söylemek zor.

Filmin başrollerinde Beth After Life’den Aubrey Plaza, Atlanta’dan Brian Tyree Henry ve yeni Andy Barclay olarak Lights Out’dan Gabriel Bateman bulunuyor. Geçen senenin hit korku filmi “IT” filminden David Katzenberg ve Seth Grahame-Smith ise yapımcı koltuğunda oturan isimler. Filmin senaryosu Kung Fury 2’nin senaryosunu eline alan Tyler Burton Smith tarafından yazıldı.

Film, oğluna doğum gününde hediye oyuncak bebek alan bir annenin aslında aldığı oyuncağın lanetli olduğunu fark etmesi üzerine gelişen olayları anlatıyor.

Child’s Play Yeniden Çevrim İlk Görsel

Kaynak

Benzer Yazılar

Yorum Yazın