Anasayfa Fantastik The Craft Yeniden Çekiliyor
The Craft Yeniden Çekiliyor

1996 yapımı başrollerini Neve Campbell, Fairuza Balk, Rachel True ve Robin Tunney’in paylaştığı Katolik bir okulda büyülere hevesli dört kızın başından geçen olayları anlatan fantastik korku The Craft, Blumhouse yapımcılığı ile yeniden çekilecek.

Aslında bundan üç sene önce ilk filmin 20 yıl sonrasında geçecek bir hikâyeyi konu alan devam filmi düşünülmüş hatta yönetmenin Honeymoon’un yönetmeni Leigh Janiak’in olacağı öne sürülmüştü.  Ancak bu proje daha sonrasında iptal edilmişti. Geçtiğimiz aylarda filmin başrol oyuncuları filme özel bir gecede bir araya gelmiş bu da akıllara “acaba yeni bir film mi geliyor?” sorusunu getirmişti. Çok geçmeden ise bir yeniden çevrim projesinin gündemde olduğu ortaya çıktı.

The Craft Yeniden Çekiliyor

İki yıl önce Daniel Casey senaryoyu yeniden kaleme aldı ve ilk düşünülen isim Leigh Janiak’ın senaryosunu elden geçirdi. Ancak hangi senaryonun kullanılacağı şu an için netlik kazanmış değil. Yönetmen, oyuncu kadrosu, filmin konusu ve yapım sürecine dair detaylar önümüzdeki günlerde netleşecektir.

Kaynak

Benzer Yazılar

Yorum Yazın