Anasayfa Devam Filmi Halloween İki Devam Filmi İle Üçleme Olarak Bitecek
Halloween İki Devam Filmi İle Üçleme Olarak Bitecek

Halloween İki Devam Filmi İle Üçleme Olarak Bitecek

Egemen Tokatlıoğlu

John Carpenter’ın 1978 yapımı kült korku filmi Halloween’ın 40 yıl sonrasını anlatan ve başrol oyuncusu Jamie Lee Curtis’i de yıllar sonra ekrana taşıyan devam filmi 2018 yılında vizyona girmiş ve hem seyirci hem de eleştirmenler tarafından hayli beğenilmişti. Her ne kadar filmin sonunda açık bir kapı bırakılmamış olsa da gişedeki başarı filmin devamını da tetiklemiş olsa gerek ki Jason Blum yeni bir Halloween filminin sinyallerini vermişti.

Devam filmi gelecek mi gelmeyecek mi sorularına Blumhouse CEO’su Jason Blum son noktayı koydu ve ve attığı tweet ile sadece bir değil iki devam filminin yolda olduğunu serinin hayranları ile paylaştı. İkinci filmin adı “Halloween Kills” olacak ve 2020’de vizyona girecek. Son halka “Halloween Ends” ise 2021’de seyirci ile buluşacak.

Halloween İki Devam Filmi İle Üçleme Olarak Bitecek

Üçleme şeklinde sonlanacak olan Halloween efsanesinin devam filmlerinde de yönetmen koltuğunda ilk filmde olduğu gibi David Gordon Green oturacak ve yine John Carpenter yürütücü yapımcı olarak yerini alacak. Elbette başrolde Jamie Lee Curtis, Laurie Strode karakteri ile dönecek ve Michael ile yeniden yüzleşecek. Jason Blum ayrıca attığı tweette bir de ufak teaser paylaşmayı ihmal etmedi.

Hatırlanacağı üzere ilk filmde Laurie Strode ve kızı Michael Myers’ın elinden kaçmayı başarmış ve Michael’ı  alevler arasında bırakmışlardı. Anlaşılan Michael’ı bu alevler de durduramayacak ve bir Cadılar Bayramı avı daha başlayacak.

Kaynak

Benzer Yazılar

Yorum Yazın