Anasayfa Fantastik John Carpenter Joker Çizgi Romanı Kaleme Alacak
John Carpenter Joker Çizgi Romanı Kaleme Alacak

John Carpenter Joker Çizgi Romanı Kaleme Alacak

Egemen Tokatlıoğlu

Joaquin Phoenix’in başrolde olduğu Joker filmi ile ilgili pek çok haber peşi sıra düşerken bir diğer Joker haberi de çizgi roman kanadından geldi. DC bu yılkı “Yılın Kötü Adamı” (Year of the Villain) etkinliğinde bir kereye mahsus olmak üzere The Joker: Year of the Villain # 1 adında 40 sayfalık bir çizgi romanın çıkarılacağını duyurdu. Haberin en heyecan veren tarafı ise çizgi romanı kaleme alacak isim Anthony Burch’la beraber korku sinemasının efsane yönetmeni/yapımcısı John Carpenter’ın oluşu!

“Yılın Kötü Adamı” adlı çizgi roman Lex Luthor’un DC’nin çeşitli kötü karakterlerini işe alması ile gelişen olayları odağına alıyor. Carpenter ise çizgi romana dair şunları söylüyor, “Joker çizgi roman dünyasının en büyük kötüsü. Yeniden Anthony ile çalışacak olmanın mutluluğu ve gururunu yaşıyorum.” Carpenter daha önce Big Trouble in Little China: Old Man Jack çizgi romanında Anthony Burch ile çalışmıştı.

Çizgi romanın illüstrasyonları Philip Tan ve Marc Deering tarafından tasarlanıyor ve 2 Ekim 2019’da hayranlara sunulacak. Tan’ın ön çalışmasını aşağıdan görebilirsiniz:

John Carpenter Joker Çizgi Romanı Kaleme Alacak

Kaynak

Benzer Yazılar

Yorum Yazın