Anasayfa Devam Filmi The Collector 3 Geliyor
The Collector 3 Geliyor

2009 yılında çekilen Marcus Dunstan’ın yönetmenliğini üstlendiği The Collector’un devam filmi The Collection ise 2012’de seyirci ile buluşmuştu. 7 sene sonra serinin üçüncü filminin geleceği ise her iki filmde de oynayan aktör Josh Stewart tarafından sosyal medya aracılığı (Twitter) ile yeni bir posterle duyuruldu.

2009 yapımı The Collector’da yüklü para borcu olan bir adam varlıklı bir evi soymak için girişimde bulunuyor ancak kendisinden önce gelen ve ev sakinlerini rehin alan, eve çeşitli tuzaklar kuran maskeli bir psikopatla yüzleşmesini konu ediniyordu.

The Collector 3 Geliyor

2012 yapımı devam filmi The Collection’da ise Elena adlı genç bir kadının bir partiye katılmak için evden çıkmasını, kendisine yeni kurbanlar arayan ve partiyi hedef alan The Collector ile yüzleşmesini, ölüm kalım mücadelesini izledik.

Her iki film de Testere 4 ve 5’in senaristliğini üstlenmiş olan Marcus Dunstan tarafından yönetilmişti. Henüz gerçekliği net olmayan Stewart tarafından paylaşılan filmin yeni posteri üzerinde ise “Testere 4, 5, 6 ve 7’nin senaristlerinden” ibaresi dikkat çekiyor. Bakalım koleksiyoncu yeniden harekete geçecek mi? Yakında öğreneceğiz.

Kaynak

Benzer Yazılar

Yorum Yazın