Anasayfa Haber Sam Raimi’den Yeni Evil Dead Müjdesi
Sam Raimi’den Yeni Evil Dead Müjdesi - Bruce Campbell

Sam Raimi’den Yeni Evil Dead Müjdesi

Egemen Tokatlıoğlu

İlk olarak 1981’de seyirci ile buluşan ve ardından iki devam filmi çekilen kült korku The Evil Dead’in senarist ve yönetmeni Sam Raimi yeni bir Evil Dead filmi üzerinde çalıştıklarını dile getirdi. 2013 yılında bir yeniden çevrim ile seyircilerle buluşan ve en son Ash vs. Evil Dead ismi ile televizyon ekranlarına transfer olan yapım uzun bir aradan sonra yeniden beyaz perdeye dönebilir.

Bloody-Disgusting’e konuşan Raimi, “Yeni bir film yapmaktan keyif duyarım. Bunun televizyon serisi olmayacağını söyleyebilirim. Şu an Bruce [Campbell] ve Rob [Tapert] ile bir film projesi üzerine konuşuyoruz. Bir takım fikirlerimiz oluşmaya başladı.” dedi.

Sam Raimi’den Yeni Evil Dead Müjdesi - Bruce Campbell

Akıllardaki soru ise filmin Bruce’un başından geçen olayların devamı niteliğinde mi olacağı yoksa tamamen yeni bir hikâyeye mi odaklanacağı ile ilgili.  Usta yönetmen, “Bruce Campbell’ın fikrini değiştirip emeklilikten dönmesi ve orijinal seriyi devam ettirmesi açıkçası beni çok heyecanlandırır. Ancak olmasa bile eğer yeniden çevrimin yönetmeni Fede Álvarez kendi filminin devamını getirmek isterse ona da memnun olurum.” şeklinde konuştu.

Álvarez’in 2013 yılında çektiği yeniden çevrim hakkındaki fikirleri sorulan Raimi, “Film, The Evil Dead evreninin bir parçası ancak Bruce Campbell’ın hikâyesinin değil. Yani yeniden çevrim orijinal evrenin içerisinde ama farklı bir köşesinde geçiyor”

Emektar yönetmen ayrıca üçüncü bir olasılığın daha olduğunu sözlerine ekledi. Bu olasılıkta ise The Evil Dead’in üçüncü ve farklı bir yöne de gidebileceğinin altını çizdi ancak pek fazla detaya girmedi. Raimi, “Sanıyorum önümüzde 6 ay içerisinde The Evil Dead ile ilgili bir takım güzel haberler duyabilirsiniz.” diyerek hayranlarına da müjdeyi vermiş oldu.

Kaynak

Benzer Yazılar

Yorum Yazın