Anasayfa HaberDizi Haberleri Stranger Things 4. Sezona Dair İlk Detaylar
Stranger Things 4. Sezona Dair İlk Detaylar

Stranger Things 4. Sezona Dair İlk Detaylar

Egemen Tokatlıoğlu

Netflix’in şu sıra 3. sezonu ile ortalığı kasıp kavuran bol nostaljik unsur referanslı fantastik/macera dizisi Stranger Things sezon finalinde akıllara düşürdüğü pek çok soru işareti ile konuşulmaya devam ediyor. Serinin yaratıcıları Matt ve Ross Duffer kardeşler EW ile yaptıkları söyleşide dördüncü sezona dair ipuçları verdiler.

UYARI: BU NOKTADAN SONRA HABERİN DETAYLARI SÜRPRİZBOZAN (SPOILER) İÇERMEKTEDİR!   

Üçüncü sezonu ile şu sıra gündemden düşmeyen Stranger Things’in şimdiden dördüncü sezonuna dair teoriler ortaya atılmaya başlandı bile. Bildiğiniz gibi sezonun sonunda alışveriş merkezinde dev Demogorgon ile mücadele veren kahramanlarımız kapının kapanması ve yaratığın da ölümü ile macerayı bu kez de noktalamışlardı. Hem heyecanlı hem de bir o kadar duygusal sahnelerin yer aldığı üçüncü sezon özellikle jenerik sonrasındaki sahne ile akıllarda pek çok soru işareti uyandırdı. Ek sahnede, bir tesiste tutulan mahkumlar ve yapılan deneyleri gördük. Buradan da anladık ki olay sadece Hawkins ile sınırlı değil. Geçtiğimiz günlerde EW’ye konuşan serinin yaratıcıları Duffer Kardeşler, dördüncü sezona dair ufak ipuçları paylaştılar.

Stranger Things 4. Sezona Dair İlk Detaylar

Ross Duffer, “Şimdilik aklımızdaki detaylardaki boşlukları doldurmakla ilgili. Hikâyenin gittiği yön bizleri çok heyecanlandırıyor. Bu sezondan (üçüncü sezondan) çok daha farklı hissettirecek bir yöne doğru gidecek. Ancak bunun yapılması gereken bir şey olduğunu düşünüyorum ve eminim bu oldukça heyecan verici olacak.” dedi.

Ross, “Eğer dördüncü sezonun geleceğini varsayarsak açıkçası cevaplanması gereken pek çok soru var. Hücredeki Amerikalı kim? Demogorgon’lar ile ne yapıyorlar? Dördüncü sezonda bu konular geniş yer tutacak.” şeklinde devam etti.

Matt Duffer ise dördüncü sezona dair kurduğu cümlede boyutlar arası portal yani geçitlerin Hawkins dışında da ortaya çıkabileceğini ima etti. Bu da kahramanlarımızın olası başka geçitleri keşfetmeleri ve bu geçitleri kapatma çabalarına girişebileceklerine işaret ediyor. Stranger Things’in ikinci sezonda Chicago’da üçüncü sezonda ise Rusya’da geçen sekansları vardı. Dördüncü sezonda ise Hawkins dışına doğru açılımın devam edeceği belli gibi.

Kaynak

Benzer Yazılar

Yorum Yazın