Anasayfa HaberDizi Haberleri Maniac Cop Dizi Uyarlaması ile HBO Ekranlarına Gelmeye Hazırlanıyor
Maniac Cop Dizi Uyarlaması ile HBO Ekranlarına Gelmeye Hazırlanıyor

Maniac Cop Dizi Uyarlaması ile HBO Ekranlarına Gelmeye Hazırlanıyor

Egemen Tokatlıoğlu

Son yıllarda yeniden çevrim haberleri dolanan ama resmiyete dökülmeyen 80’lerin kült korku filmlerinden olan ve iki de devam filmi çekilen Maniac Cop küçük ekranda boy göstermeye hazırlanıyor. Televizyon dizisi olarak uyarlanacak bu yeni seri HBO ekranlarında seyirci ile buluşacak. Seriyi Drive filminden Nicolas Winding Refn ve Universal Soldier: Day of Reckoning filminden John Hyams geliştiriyorlar. Refn ve Hyams aynı zamanda yapımcı olarak da yer alacaklar.

Dizi, orijinal hikayeye sadık kalacak. Los Angeles’ta polis üniformalı bir psikopat vahşi cinayetler işlemektedir. Şehirde kaos hakimdir. Bu psikopat katilin bir insan mı yoksa doğa üstü bir varlık mı olduğu konuşulmaktadır. Daha da önemlisi bu acımasız katil nasıl durdurulacaktır?

Maniac Cop Dizi Uyarlaması ile HBO Ekranlarına Gelmeye Hazırlanıyor

Yapımcılardan John Hyams uzun süredir bu proje üzerinde düşündüklerini ve bu seri ile karakterin daha derinine inmeyi hedeflediklerini dile getirdi. Hyams diziyi aksiyon dolu bir korku şovu olarak tanımlıyor. HBO ekranlarında yayınlanacak olan serinin korku severlerle ne zaman buluşacağı ise henüz kesinleşmiş değil.

Kaynak

Benzer Yazılar

Yorum Yazın