Anasayfa Bilim Kurgu John Carpenter: They Live 2 Gelebilir
John Carpenter: They Live 2 Gelebilir

John Carpenter: They Live 2 Gelebilir

Egemen Tokatlıoğlu

Geçtiğimiz senenin en çok konuşulan korku filmlerinden birisi hiç şüphesiz usta yönetmen John Carpenter’ın yaratıcısı olduğu ve 40 yıl sonra gelen devam filmi Halloween (Cadılar Bayramı)’dı. Carpenter’ın yapımcıları arasında olduğu ve başrol oyuncusu Jamie Lee Curtis’in yeniden kamera karşısına geçtiği film hem izleyici hem de eleştirmenler tarafından oldukça övgü topladı. Geçtiğimiz günlerde efsane yönetmen ile yapılan bir röportajda ise kendisi yine çok sevilen bir filmi, 1988 yapımı bilim kurgu/korku filmi “They Live”in olası bir devam filminin gelebileceğini işaret etti.

John Carpenter: They Live 2 Gelebilir

Den of Geek ile yaptığı bir röportajda “They Live” ile ilgili bir devam projesinin aklında olup olmadığı sorulunca emektar yönetmen şöyle cevap verdi, “Açıkçası bunun hakkında şu an size bir şey söyleyemem. Çünkü düşündüğünüzden çok daha yakın bir zamanda bununla ilgili bir şeyler duyabilirsiniz.” dedi. Bu sözleri Carpenter’ın “They Live”in olası bir devam filmi ile ilgili düşüncesi olduğunu kanıtlar nitelikte.

Röportajda “They Live”in birkaç sene önce remake yani yeniden çevriminin gündeme geldiği dile getirilirken Carpenter “Evet, bir süre önce yönetmen/senarist Matt Reeves proje ile ilgileniyordu ancak sonradan bir şekilde rafa kalktı. Şimdi bir devam filmi söz konusu ama ne olur bilmem, göreceğiz.” diye ekledi.

Benzer Yazılar

Yorum Yazın