Anasayfa Bilim Kurgu James Gunn, Brightburn 2’nin Geleceğini Doğruladı
James Gunn, Brightburn 2'nin Geleceğini Doğruladı

James Gunn, Brightburn 2’nin Geleceğini Doğruladı

Egemen Tokatlıoğlu

Guardians of The Galaxy filmlerinin başarılı yönetmeni Jamess Gunn, yapımcılığını üstlendiği süper kahraman korku filmi Brightburn‘ün devam filmi üzerinde konuştuklarını dile getirdi.

“Süperman eğer kötü bir karakter olsaydı…”dan yola çıkılarak kaleme alınan ve hayli beğeni toplayan yapım 6 milyon dolarlık maliyetine karşılık yerel pazarda 17.3 milyon dolar ve dünya çapında 14 milyon dolar gelir elde etti. Brightburn’ün senaryosunu yönetmen David Yarovesky, Biran ve Mark Gunn kardeşlerle birlikte kaleme almıştı. Yapımcılarından birisi ise Marvel‘ın gişe hitlerinden biri olan Guardians of The Galaxy 1 ve 2’nin yönetmeni James Gunn’dı.

 

Klasik Superman hikayesine farklı bir boyut katan film, insan üstü güçlerinin farkına varan bunu tehdit olarak gördüğü insanlar karşısında kullanan Brandon Breyer’ın başından geçenlerini merkeze alıyordu. Oldukça kanlı sahneler içeren filmde Brandon Breyer’e hayat veren Jackson A. Dunn‘ın dışında Elizabeth Banks, David Denman, Jennifer Holland gibi isimler yer alıyordu.

James Gunn, Instagram hesabı üzerinden Brightburn’ün devamına ilişkin sorulan bir soruya cevap verdi ve devam filmini müjdeledi. Gunn, “Önümüzdeki birkaç yıl Guardians of the Galaxy ve Suicide Squad filmleri ile meşgul olacağım ancak elbette Brighburn’ün devamı ile ilgili aramızda konuşuyoruz.” dedi. Her ne kadar yakın bir zamanda devam filmi ile karşılaşamayacağız gibi görünse de Gunn’ın aklında devam filmi fikri olduğu açık.

Kaynak

Benzer Yazılar

1 Yorum

Fatih Furkan 6 Nisan 2020 - 15:45

Film korkunç gelmedi bana
benim 15 yaşında olmama rağmen 🤣🤣🤣🤣

Reply

Yorum Yazın