Anasayfa Aksiyon Jared Leto Vampir Olmaya Hazırlanıyor
Jared Leto Vampir Olmaya Hazırlanıyor

Jared Leto Vampir Olmaya Hazırlanıyor

Egemen Tokatlıoğlu

Çizgi roman uyarlamalarının alıp başını gittiği bu günlerde bir anti kahraman daha gün yüzüne çıkmaya hazırlanıyor. Marvel’ın Avengers macerası süredursun Sony, Spider-Man spin-off projelerine yoğunlaşmış durumda. Geçtiğimiz sene Spider-Man’in ilk spin-off filmi Venom seyirci ile buluşmuştu. Başrolünde son yılların en popüler aktörlerinden Tom Hardy’nin olduğu film farklı tepkiler almış, kimilerini memnun ederken bazı hayranları hayal kırıklığına uğratmıştı. Ancak yapımcı firma hasılattan memnun kalmış olacak ki Venom’un devam projesi için yeşil ışık yakmıştı. Şimdi ise Spider-Man’in bir başka azılı düşmanı, Morbius hayranlar ile buluşmaya hazırlanıyor. Üstelik başrolde başarılı aktör Jared Leto var. Leto, çizgi roman uyarlamalarına uzak bir isim değil. Bildiğiniz gibi kendisi DC’nin Suicide Squad filminde karşımıza Joker karakteri ile çıkmıştı. Şimdi ise bir Marvel karakterini canlandırmaya hazırlanıyor.

Morbius: The Living Vampire

Son olarak Doctor Who ile hayranların gönlünde taht kuran Matt Smith’i kadrosuna ekleyen Morbius: The Living Vampire’in yönetmen koltuğunda ise Safe House, Child 44 ve Life gibi filmlerden hatırlayacağımız Daniel Espinosa oturuyor.

Film, ender bir kan hastalığının tedavisini ararken kendisini istemsizce ölümsüz bir vampire dönüştüren bilim adamı Michael Mobius’un suçlulara karşı açtığı savaşa odaklanıyor. Spider-Man hayranları tarafından oldukça iyi bilinen ve sevilen bu anti kahraman ilk olarak yazar Roy Thomas ve çizer Gil Kane tarafından yaratıldı. Okuyucuların karşısına Amazing Spider-Man’in 101. sayısında çıkan Morbius oldukça sevilen bir karakter. Jared Leto’nun ise karaktere oldukça uygun olduğu su götürmez bir gerçek. Film, 2020’nin temmuz ayında seyirci ile buluşacak.

Kaynak

Benzer Yazılar

Yorum Yazın