Anasayfa HaberDizi Haberleri HBO’dan Yeni Bir Vampir Dizisi Geliyor: Thirst
HBO’dan Yeni Bir Vampir Dizisi Geliyor: Thirst

HBO’dan Yeni Bir Vampir Dizisi Geliyor: Thirst

Egemen Tokatlıoğlu

Daha önce bizlere True Blood gibi oldukça kaliteli bir vampir dizisi getirmiş olan gözde dijital platform HBO yeni bir vampir dizisi ekranlara getirmeye hazırlanıyor. Konsept olarak “Hip hop vampir draması” olarak açıklanan dizinin yapımcıları daha önce hiç denenmemiş, benzersiz bir yapım olarak tanımlıyor.

Dizinin senaryo tarafında Leah Benavides Rodriguez ve Carlito Rodriguez yer alıyor. Dizi hip hop dünyasında kariyer edinmek isteyen bir Atlanta rapçisinin kökleri yüzyıllar öncesine dayanan bir vampir topluluğu ile yollarının kesişmesine odaklanıyor. Senarist Rodriguez “Müzik hayatımızın vazgeçilmez tutkusu. Bu anlamda Thirst ile türleri en iyi şekilde harmanlayabileceğimiz bir fırsat yakaladık. Bunun yanında dizi şöhreti ve Amerikalı olmanın ne demek olduğunu da keşfetmeye çağırıyor. Macro Television Studios ile bu projeyi hayata geçirmekten son derece memnunuz ve HBO’da yayınlanacak olması da bizi heyecanlandırıyor.” dedi.

Dizinin orijinal konsepti Kevin Jordan tarafından geliştirildi. Henüz yapım aşamasında olan dizinin ne zaman ekranlara geleceği ise şu an için belirsiz.

Kaynak

Benzer Yazılar

Yorum Yazın