Anasayfa HaberDizi Haberleri Stephen King Uyarlaması “The Outsider”ın Oyuncu Kadrosu Belli Oldu
Stephen King Uyarlaması “The Outsider”ın Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

Stephen King Uyarlaması “The Outsider”ın Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

Egemen Tokatlıoğlu

Stephen King - The OutsiderGeçtiğimiz aylarda ünlü korku roman yazarı Stephen King’in “The Outsider” adlı romanının televizyon serisi olarak uyarlanacağı duyurulmuştu. HBO ekranlarında yayınlanacak dizinin oyuncu kadrosu ise nihayet açıklandı. İlk iki bölümünü popüler drama/gerilim serisi Ozark’ın başrol oyuncusu Jason Bateman’ın yöneteceği serinin başrolünü Ben Mendelsohn’ın oynayacağı biliniyordu. Diğer oyuncular ise geçtiğimiz günlerde belli oldu ve paylaşıldı.

Kadroda pek çok sevilen televizyon serisinden hatırlayacağımız isimler var. Deadline’ın haberine göre oyuncu kadrosu şu şekilde; Cynthia Erivo (Bad Times at the El Royale), Bill Camp (The Looming Tower), Mare Winningham (George Wallace), Paddy Considine (The Ferryman), Julianne Nicholson (Law & Order True Crime: The Menendez Murders), Yul Vázquez (I Am The Night), Jeremy Bobb (The Knick), Marc Menchaca (Ozark), Hettienne Park (Hannibal) ve Michael Esper (Trust).

Ben Mendelsohn

Serinin konusu ise ufak bir kasabada korkunç bir şekilde öldürülen bir çocuğun cinayetini araştırmak için deneyimli bir dedektifin olayı araştırması üzerine kuruluyor. Cinayeti araştıran dedektif Ralph Anderson, araştırmanın derinine indikçe işin içinde doğaüstü bir takım olayların olduğunu anlayacak, neyin gerçek neyin gerçek dışı olduğu konusunda ikileme düşerek içinden çıkılması zor bir durumla yüzleşecektir.

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında okuyucularla buluşan King’in yeni kitabı “The Outsider” okuyucular tarafından oldukça olumlu geri dönüşler aldı. Şimdi ise televizyon uyarlaması ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Serinin ne zaman başlayacağı henüz belirtilmese de hızlı ilerleyen prodüksiyon süreci göz önüne alındığında yakın zamanda seyirci ile buluşması mümkün.

Benzer Yazılar

Yorum Yazın