Anasayfa Haber Stephen King’den Hayvan Mezarlığı Yorumu: Muhteşem!
Stephen King'den Hayvan Mezarlığı Yorumu: Muhteşem!

Stephen King’den Hayvan Mezarlığı Yorumu: Muhteşem!

Egemen Tokatlıoğlu

Stephen King‘in en sevilen romanlarından birisi olan Hayvan Mezarlığı (Pet Sematary)‘nın beyaz perde uyarlamasına günler kala King’den film hakkında yorum geldi. Filmi oldukça beğendiğini dile getiren King şunları söyledi;

“Muhteşem! Gerçekten çok iyi bir film. Tam bir yetişkin filmi. Yaz kampında gruplara ayrılmış gençlerin öldürülmesi gibi bir şey değil. Bu gerçekten farklı bir şey. İyi bir iş çıkarmışlar.”

King ayrıca filmde karakterlerden Gage’in ölümünün Ellie ile değiştirilmesi hakkında da yorumu belirtti. “Benim için bir şey değişmedi. Neden bunu değiştirdiklerini de anlıyorum. Emekleyen bir bebekten ziyade küçük bir zombi kızla çalışmak daha kolay gelmiş olabilir.”

Stephen King'den Hayvan Mezarlığı Yorumu: Muhteşem!

Filmin konusu, Louis Creed (Jason Clarke), eşi Rachel (Amy Seimetz) ve iki küçük çocuğu ile Boston’dan kırsal Maine’e taşınır. Çok geçmeden Luois, yeni evlerinin yakınındaki ormanın derinliklerine gizlenmiş gizemli bir mezarlık alanını keşfeder. Aile beklenmedik bir trajedi ile karşılaşınca korkunç bir kötülüğün ortaya salınmasını tetikleyen olaylar zinciri başlar.

Kevin Kolsch ve Dennis Widmyer‘ın yeni yorumu ile Hayvan Mezarlığı 5 Nisan 2019’da seyirci ile buluşacak.

Kaynak

Benzer Yazılar

1 Yorum

Murat 30 Mart 2019 - 15:20

Önceki filmi de izledim kitabını da okudum. Film çok güzel olduğu için kitabı da okumuştum ki kitap filmden çok çok iyiydi. Yeni filmi de heyecanla bekliyorum.

Reply

Yorum Yazın