Anasayfa Haber Chucky Yeniden Çevrimin Ayrıntıları Belli Oldu!
Chucky Yeniden Çevrimin Ayrıntıları Belli Oldu

Chucky Yeniden Çevrimin Ayrıntıları Belli Oldu!

Egemen Tokatlıoğlu

Don Mancini imzalı 1988 yapımı kült korku filmi Child’s Play bilindiği üzere uzun soluklu bir seriye dönüşmüştü. Bir seri katilin ruhunu oyuncak bir bebeğe aktarması ve cinayetlerine bu oyuncak bebek formu ile devam etmesini konu alan serinin son halkası Cult of Chucky’i geçen sene izlemiştik. Bu filmin ardından ise katil bebek Chucky’nin televizyona transfer olacağı haberi gelmişti. Serinin yaratıcısı Don Mancini’nin bizzat başında olduğu seri bir yana bir de Child’s Play’e remake yani yeniden çevrimin geleceği de beraberinde duyurulmuştu. Yönetmen Lars Klevberg’in üstleneceği film serinin ilk filminin bir yeniden çevrimi olacak. Filmle ilgili ilk detaylar ise netleşmeye başladı.

Brad Dourif Chucky

Comicbook.com’un haberine göre yeni Chucky bir nevi robot olacak. Sistemi hacklenen robot bebek Chucky’nin tüm engellenen sınırları ortadan kalkacak ve adeta bir ölüm makinesine dönüşecek. 12 yaşındaki Andy ve arkadaşları ise bu katil bebeğe karşı zorlu bir mücadele verecekler.

Yeni Chucky’nin görünümünün nasıl olacağı ya da adının Chucky olup olmayacağına dair henüz net bir bilgi bulunmuyor. Ancak seslendirmesini diğer filmlerde de sesi ile Chucky’e hayat veren Brad Dourif’in yapacağına kesin gözüyle bakılıyor. Filmin çekimlerine ise önümüzdeki ay başlanacak.

Kaynak

Benzer Yazılar

Yorum Yazın