Anasayfa Devam Filmi ‘The Babysitter’a Devam Filmi Geliyor
‘The Babysitter’a Devam Filmi Geliyor - Samara Weaving

‘The Babysitter’a Devam Filmi Geliyor

Egemen Tokatlıoğlu

2017 yılında Netflix platformunda yayınlanan ve büyük beğeni toplayan korku/komedi türündeki The Babysitter için devam filminin yolda olduğu açıklandı.

İlk filmde olduğu gibi The Babysitter’ın devam filminde de kamera arkasına Terminator: Salvation’dan hatırlayacağımız McG geçecek. İlk film 12 yaşındaki bir çocuğun bakıcısına aşık olması ve aslında bakıcısının hiç de göründüğü gibi olmaması ile gelişen gerilim dolu ve bir o kadar da eğlenceli olayları anlatıyordu. Satanist bir tarikatın üyesi olan Bee, aslında bakmakla sorumlu olduğu Cole’u düzenleyecekleri bir ayin eşliğinde kurban etmek istemekteydi. Bunu fark eden 12 yaşındaki Cole ise hem bakıcısı hem de tarikat üyesi arkadaşları ile ölüm kalım mücadelesine girişmek durumunda kalmıştı.

‘The Babysitter’a Devam Filmi Geliyor - Samara Weaving

Filmde çocuk bakıcısı Bee rolünde Samara Weaving hayli başarılı bir performans çıkarmıştı. İkinci filmde kendisinin olup olmayacağı henüz belirsiz keza bilindiği gibi filmin sonunda küçük Cole’un gazabına uğruyordu. Yeni filmin senaryosu yine Netflix’te yayınlanan “American Vandal” televizyon dizisi ile bilinen Dan Lagana tarafından kaleme alınıyor. Çekimlerin Ekim ayında başlaması düşünülüyor.

Kaynak

Benzer Yazılar

Yorum Yazın