Anasayfa Haber Karanlık Kitaplık Serisinin Son Kitabı Hellraiser’ın Uyarlandığı Cehennemlik Yürek
Karanlık Kitap serisinin 20. kitabı Hellraiser'ın Uyarlandığı "Cehennemlik Yürek" oldu

Karanlık Kitaplık Serisinin Son Kitabı Hellraiser’ın Uyarlandığı Cehennemlik Yürek

Karanlık Sinema

Karanlık Kitap serisinin 20. kitabı Hellraiser'ın Uyarlandığı "Cehennemlik Yürek" olduİthaki Yayınları Karanlık Kitaplık serisinin 20. kitabı Clive Barker’ın Hellraiser filmine uyarlanan Cehennemlik Yürek oldu. 

Birçok okura göre Clive Barker’ın en iyi kitabı kabul edilen Cehennemlik Yürek, korku edebiyatının en tekinsiz eserlerinden. Romanın, Hellraiser adıyla yine Barker tarafından yazılıp yönetilmiş film versiyonu ise kült korku filmlerinden biri olmuştur.
Frank dünyadaki her türlü hazzı tatmış, yeni hazlar peşinde bir günahkârdır. Lemarchand’ın kutusunun bulmacasını çözerek ona haz vermeleri için dünyaya çağırdığı “Cenobite” denen cehennem yaratıkları akla hayale gelmeyecek dehşetleri de beraberlerinde getirirler. Frank’in ayini gerçekleştirdiği eve taşınan kardeşi Rory ve eşi Julia bir süre sonra evde bazı tuhaflıklar sezmeye başlarlar. Frank kadar günahkâr olan Julia, Cenobite’ların gazabına uğrayan Frank’e yardım etmek için yeni kurbanlar ararken aile dostları Kirsty de Rory’yi kurtarmanın yollarını arar.
Kutu… Onu açtın, biz geldik.
Kaynak: Basın Bülteni

Benzer Yazılar

Yorum Yazın