Anasayfa HaberDizi Haberleri The Haunting of Hill House 2. Sezonda Başrol Yine Victoria Pedretti’nin
The Haunting of Hill House 2. Sezonda Başrol Yine Victoria Pedretti'nin

The Haunting of Hill House 2. Sezonda Başrol Yine Victoria Pedretti’nin

Egemen Tokatlıoğlu

Geçen senenin belki de korku türü açısından en çok öne çıkan yapımı The Haunting of Hill House olmuştu. Netflix ekranlarında seyirci ile buluşan yapımın arkasında Mike Flannagan gibi güçlü bir isim vardı. Normalde tek sezonluk bir hikâyesi olan dizi bu denli büyük rağbet görünce ikinci sezon için nasıl bir çıkış yolu bulabiliriz diye düşünen yapımcılar çareyi benzer farklı hikâyelerde buldular.

İkinci sezonun adının The Haunting of Bly Mayor olduğu açıklanan serinin kamera arkasında yine Mike Flannagan var. Üstelik ikinci sezondaki tek tanıdık isim o da değil. İlk sezondaki Nell Crain performansı ile büyük beğeni toplayan Victoria Pedretti de yine ikinci sezonda başı çeken isim olacak.

The Haunting of Hill House 2. Sezonda Başrol Yine Victoria Pedretti'nin

Bu sefer hikâye daha önce pek çok kez televizyon filmi olarak uyarlanan ve pek çok sayıda filme ilham kaynağı olan Henry James’in psikolojik gotik korku romanı The Screw of Turn‘dan uyarlanacak.

Eser, Bly Malikanesinde iki öksüze bakıcılık yapması için işe alınan bir kadının malikânenin ölmüş eski hizmetli ve sahiplerinin hayaletlerini gördüğünü sanması üzerine çocukları bu hayaletlerden koruma çabasını anlatıyor. Daha önce pek çok kez uyarlanan James’in öyküsü bu sefer Flannagan’ın vizyoner bakış açısı ile şekillenecek.

The Haunting of Bly Mayor 2020 yılı içerisinde Netflix ekranlarında seyirci ile buluşacak.

Kaynak

Benzer Yazılar

Yorum Yazın