Anasayfa Bilim Kurgu Toronto After Dark Film Festivali’nde Gösterilecek İlk 10 Film Açıklandı
Toronto After Dark Film Festivali'nde Gösterilecek İlk 10 Film Açıklandı

Toronto After Dark Film Festivali’nde Gösterilecek İlk 10 Film Açıklandı

Egemen Tokatlıoğlu

Bu sene 14’üncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Toronto After Dark Film Festivali programı dahilinde gösterilecek ilk 10 film açıklandı. Filmler arasında senenin merakla beklenen ve Elijah Wood’un başrolünde olduğu “Come To Daddy” ile Emma Roberts’lı bilim kurgu “Paradise Hills” de bulunuyor.

Come to Daddy

Toronto After Dark Film Festivali’nde yer alacak ilk 10 film resmi olarak festivalin web sitesinden duyuruldu. İlk gösterimlerinde hayli beğeni toplayan ve senenin en çok merak edilen korku-bilim kurgu filmleri festivalde kendisine yer bulacak. Bunlar arasında İrlanda yapımı korku komedi Extra Ordinary, eleştirmenler tarafından hayli övülen Elijah Wood’un başrolünde olduğu Come to Daddy, Emma Roberts ve Milla Jovovich’li fantastik bilim kurgu Paradise Hills, yeni bir şeytan çıkarma ayini izleyeceğimiz The Assent, Synthwave müzik sanatçısı Carpenter Brut’un yeni bilim kurgu gerilimi Blood Machines bulunuyor.

Toronto After Dark Film Festivali 17-25 Ekim 2019 tarihinde şehrin merkezindeki Scotiabank Tiyatrosu’nda gerçekleşecek. Filmlerin fragmanlarını aşağıdaki linklerden izleyebilirsiniz:

EXTRA ORDINARY (İRLANDA)

COME TO DADDY (YENİ ZELANDA, KANADA VE İRLANDA)

THE ASSENT (ABD)

PARADISE HILLS (İSPANYA, ABD)

THE ODD FAMILY: ZOMBIE ON SALE (GÜNEY KORE)

WITCHES IN THE WOODS (KANADA)

BLOOD MACHINES (FRANSA, ABD)

MUTANT BLAST (PORTEKİZ)

THE FURIES (AVUSTRALYA)

THE WRETCHED (ABD)

Kaynak

Benzer Yazılar

Yorum Yazın