Anasayfa Fantastik Keanu Reeves Yeniden Constantine Olmak İstiyor
Keanu Reeves Yeniden Constantine Olmak İstiyor

Keanu Reeves Yeniden Constantine Olmak İstiyor

Egemen Tokatlıoğlu

2005 yılında, süper kahraman filmleri piyasayı bu denli ele geçirmemişken yönetmen Francis Lawrence’ın kamera arkasına geçtiği ve başrolünde şu sıralar John Wick ile yeniden ortalığı kasıp kavuran başarılı aktör Keanu Reeves’in olduğu çizgi roman uyarlaması Constantine izleyici ile buluşmuştu.

Fantastik ve korku türündeki Constantine filminde ayrıca Rachel Weisz, Shia LaBeouf, Djimon Hounsou, Tilda Swinton, Peter Stormare gibi güçlü isimler de yer bulmuştu. Filmde, doğaüstü varlıkları avlayan gizli dedektif John Constantine’in başından geçenleri izlemiştik. DC evreninin şu an bile hala en sevilen uyarlamalarından bir tanesi olarak kabul edilen filmin her ne kadar sonrasında devamı gelecek dedikoduları yayıldıysa da aslı astarı çıkmamıştı.

Keanu Reeves Yeniden Constantine Olmak İstiyor

Şu sıralar ünlü aksiyon serisi John Wick’in üçüncü filmi John Wick: Chapter 3 – Parabellum ile gündemde olan aktör Keanu Reeves, Variety’e verdiği bir röportajda olası bir Constantine devam filmine karşı fikirlerini belirtti.

Reeves, “John Constantine karakterini daima yeniden oynamak istemişimdir. Hem karakteri hem de olayların geçtiği o dünyayı seviyorum.” diyerek olası bir devam filmi fikrine açık olduğunu dile getirmiş oldu.

Bildiğiniz gibi Constantine karakteri daha sonra 2014 yılında televizyon dizisi olarak ekranlara gelmiş ve karaktere Matt Ryans başarılı bir şekilde hayat vermişti.

Bakalım ünlü aktör karaktere ve olası devam filmine bu denli sıcak bakarken hayranları sevindirecek bir haber gelecek mi?

Kaynak

Benzer Yazılar

1 Yorum

Cenk Kasap 21 Mayıs 2019 - 00:39

Favori filmlerim arasındadır Constantine (2005). Umarım aynı kalitede devam filmi çekilir. Ayrıca Peter Stormare’ın canlandırdığı şeytan karakteri mükemmeldir.

Reply

Yorum Yazın