Anasayfa Gerilim Jacob’s Ladder Yeniden Çevrimin Vizyon Tarihi Belli Oldu
Jacob’s Ladder Yeniden Çevrimin Vizyon Tarihi Belli Oldu

Jacob’s Ladder Yeniden Çevrimin Vizyon Tarihi Belli Oldu

Egemen Tokatlıoğlu

Başrollerinde Tim Robbins, Elizabeth Peña ve Danny Aiello gibi isimlerin yer aldığı 1990 yapımı başarılı korku/gizem filmi Jacob’s Ladder (Bizdeki adıyla Dehşetin Nefesi) yeniden çevrimi vizyon için gün sayıyor.

Normalde vizyon tarihi için yönetmen David M. Rosenthal tarafından geçtiğimiz Şubat ayını söylemiş olsa da filmin bu yaz Ağustos ayında seyirci ile buluşacağı kesinleşmiş durumda. Deadline’ın haberine göre Vertical Entertainment yapımı ile seyirci ile buluşması beklenen film prömiyerini Temmuz ayında gerçekleştirecek.

Jacob’s Ladder Yeniden Çevrimin Vizyon Tarihi Belli Oldu

Filmin başrolleri arasında Michael Ealy (The Intruder), Jesse Williams (The Cabin in the Woods), Nicole Beharie (Shame, 42), ve Karla Souza (How to Get Away with Murder) gibi isimler bulunuyor. Filmin senaryosunu ise son dönem The Prodigy ve Stephen King’in Pet Sematary yeniden çevrimini kaleme almış olan Jeff Buhler yazdı.

Film, Jacob Singer adında evli, bir çocuk sahibi ve başarılı bir cerrahın başından geçen sıra dışı bir öyküye odaklanıyor. Bir yabancı tarafından Afganistan’da çatışmada öldürülen kardeşinin aslında ölmediği, evsiz bir grupla beraber yeraltında bir barınakta hayatını sürdürdüğü söylenmesi ile Jacob’ın hayatı karmakarışık bir hal alır.  Halüsinasyonlar görmeye başlayan Jacob, sürekli takip edildiği hissi ile birlikte iyice paranoyaklaşır. Kardeşinin deneysel bir ilaca maruz kaldığını öğrenir ve içinden çıkılamaz bir durumla mücadele etmek durumunda kalır.

Kaynak

Benzer Yazılar

Yorum Yazın