Anasayfa HaberDizi Haberleri Stephen King: GOT 8. Sezonun Neden Sevilmediğini Biliyorum
Stephen King: GOT 8. Sezonun Neden Sevilmediğini Biliyorum

Stephen King: GOT 8. Sezonun Neden Sevilmediğini Biliyorum

Egemen Tokatlıoğlu

Son sezonu ile gündemden düşmeyen ve tartışmalara yol açan, birkaç gün içerisinde de final yapacak olan Game of Thrones dizisine dair bir yorum da korku romanlarının usta yazarı Stephen King’den geldi.

Bilindiği gibi 8. sezon başladığı andan beri olumsuz tepkiler alıyor. Öyle ki serinin hayranları bir kampanya başlatıp 8. sezonun yeniden çekilmesini bile talep etmiş durumdalar. Şu an için hali hazırda toplamda 900.000 imza toplanmış durumda.

Stephen King: GOT 8. Sezonun Neden Sevilmediğini Biliyorum

Ünlü yazar King ise son sezonun neden bu denli hayran tepkisine yol açtığına dair sosyal medyada yorumda bulundu. King, “Game of Thrones’un 8.sezonuna bayıldım. Buna Daenerys’in Kralın Şehrine çılgınca saldırısı da dahil. Serinin sonu ile ilgili çok fazla olumsuz yönde görüş var ama bence durum insanların herhangi bir son istememesi ile ilgili. Ama bildiğiniz gibi, her güzel şeyin…” yazarak paylaştı.

Hatırlanacağı üzere ünlü yazar daha önce Game of Thrones finaline ve tahta kimin oturabileceğine dair fikirlerini paylaşmıştı. King, “Tahminime göre Jon ve Dani ölecek. Demir Taht’a ise koca yürekli küçük bir adam oturacak” diyerek Tyrion Lannister’ı işaret etmişti.

Bakalım yıllardır merakla beklenen finalde Demir Taht’a kim oturacak? Bunu da yakın zamanda öğrenmiş olacağız…

Kaynak

Benzer Yazılar

Yorum Yazın