Anasayfa Devam Filmi M. Night Shyamalan’ın Glass’ından İlk Görsel
Samuel L. Jackson - Unbreakable (2000)

M. Night Shyamalan’ın Glass’ından İlk Görsel

Egemen Tokatlıoğlu

Glass 2019Geçen senenin en iyi gerilim/korku filmlerinden M. Night Shyamalan imzalı Split‘in devam filmi Glass‘dan ilk görsel düştü.

M. Night Shyamalan’ın 2000 senesinde hem senaryosunu hem de yönetmenliğini üstlendiği gizem/gerilim filmi Unbreakable (Ölümsüz)’ın yıllar sonra gelen devam halkası Split (Parçalanmış) hem izleyicilerden hem de eleştirmenlerden tam not almıştı. Film bir adamın geçirdiği kaza sonrasında kendinde meydana gelen değişiklikleri ve yetenekleri keşfetmesini konu ediniyordu. İlk filmde Bruce Willis ve Samuel L. Jackson başrolleri üstlenmiş yıllar sonra gelen devam halkasında ise yeni neslin gözde oyuncuları James McAvoy ve Anya Taylor-Joy kamera karşısına geçmişti.

Aradan fazla zaman geçmeden üçüncü filmin hazırlık aşamasında olduğu öğrenilmişti. Bu sefer ilk iki filmin yıldızlarının bir araya geleceği açıklanmıştı. Hal böyle olunca da meraklanmamak elde değil elbette.

Çekimleri hala devam eden ve adının “Glass” olduğu bilinen filmden ilk görsel geçtiğimiz gün yayınlandı. Yayınlanan görselde Samuel L. Jackson yani filmdeki adıyla Mr. Glass’ı görüyoruz. (Aşağıda)

Film Ocak 2019’da vizyonda olacak.

Glass (2019)

Kaynak

Benzer Yazılar

Yorum Yazın