Anasayfa Haber Jessica Chastain ‘It 2’ Kadrosuna Girmek İstiyor

Jessica Chastain ‘It 2’ Kadrosuna Girmek İstiyor

Egemen Tokatlıoğlu

Jessica Chastain - ItBu senenin açık ara en iyi korku filmlerinden olan Stephen King uyarlaması “It”in devam filmi şimdiden konuşulmaya başlandı bile. Ünlü aktris Jessica Chastain ise kilit rollerden birine talip.

Stephen King uyarlamaları aldı başını gidiyor. Ama bunlardan belki de en çok ses getireni bu sene vizyona giren ve gişeleri alt üst eden “It” (O) oldu. Bir grup gencin dünya dışı palyaço görünümlü bir varlıkla mücadele etmelerini konu edinen film daha önce 1990 senesinde mini seri olarak yayınlanmış ve oldukça büyük beğeni toplamıştı. Yeni nesil genç oyuncularla çekilmiş bu yeni versiyon ise hem seyirciden hem eleştirmenlerden tam not almış gişede de yüzü gülmüştü.

Bilindiği gibi film 2 bölümden oluşuyor. Bizler çocukların başlarından geçenleri izledik ancak kitaptan da hatırlanacağı üzere yıllar sonra büyümüş bir şekilde yeniden bir araya gelen ekip peşlerini bırakmayan palyaço Pennywise ile yeniden yüzleşmek zorunda kalmışlardı.

Beverly Marsh - Jessica Chastain

2019’da vizyona girmesi planlanan ikinci filmde karakterlerin erişkin hallerini kimlerin canlandıracağı şimdiden konuşulmaya başlandı. Başarılı genç aktör Bill Skarsgård’ın canlandırdığı palyaço Pennywise hariç henüz oyuncu seçimi kararlaştırılmış değil. Geçtiğimiz günlerde Screenrant’a konuşan başarılı aktris Jessica Chastain ise kilit isimlerden birine talip olduğunu açıkladı. Elbette bu kilit isim kaybedenler kulübünden Beverly.

Chastain söyleşide, “Daha önce Andy ile (filmin yönetmeni) Mama isimli korku filminde çalışmıştık. Onun ilk filmiydi. Elbette yeniden çalışmak isterim. Biz aile gibiyiz. Umarım hayata geçer ve bunun bir parçası olabilirim.” dedi.

Bakalım güzel oyuncu kadroda yer alıp korkunç palyaço Pennywise’a karşı mücadele verebilecek mi.

Kaynak

Benzer Yazılar

Yorum Yazın