Anasayfa Haber Insidious 4’ten Yeni Poster!
Insidious 4'ten Yeni Poster

Insidious 4’ten Yeni Poster!

Egemen Tokatlıoğlu

Korku sinemasının günümüz ustalarından James Wan’ın korku severlere kazandırdığı Insidious (Ruhlar Bölgesi)‘un  4. devam filminin vizyona girmesine sayılı gün kala filmin yeni bir afişi yayınlandı.

2010 yılında vizyona giren ve hikayesi ile türün hayranlarını mest eden Insidious (Ruhlar Bölgesi) serinin 4. halkası olan Insidious: The Last Key ile devam ediyor.

Insidious The Last Key 2018

İlk iki filmde Lambert ailesinin oğullarının komaya girerek karanlık bir boyuta geçmesi ve ailenin çocuklarını bu karanlık boyuttan kurtarmak için giriştiği mücadeleyi izlemiştik. Yeni filmde ise ilk iki filmde olduğu gibi aileye yardım eden Parapsikolog Elise Rainier’ın yine başka bir vakayı çözmeye çalışırken başından geçen olaylar anlatılacak.

Vizyona sayılı gün kala filmden yeni bir poster yayınlandı. Hayli dikkat çeken posterdeki slogan ise filme yakışır cinsten, “Çocukluk Korkuları Asla Bitmez” (Aşağıda)

Filmin senaryosu diğer filmlerinde de senaryosunu yazmış olan Leigh Whannell’a ait. Ayrıca kendisi serinin üçüncü filminde olduğu gibi yönetmen koltuğunda olacak. James Wan ise yapımcı olarak desteğini sürdürüyor.

Lin Shaye, Angus Sampson, Leigh Whannell, Josh Stewart, Caitlin Gerard, Kirk Acevedo, Javier Botet, Bruce Davison, Spencer Locke, Tessa Ferrer, Ava Kolker, ve Marcus Henderson kadroda yer alıyor. Insidious: The Last Key 5 Ocak 2018’de seyirci ile buluşacak.

Insidious The Last Key (2018)

Kaynak

Benzer Yazılar

Yorum Yazın