Anasayfa Haber Kevin Bacon Yeni Freddy Krueger Olmaya Hazır
Kevin Bacon Yeni Freddy Krueger Olmaya Hazır

Kevin Bacon Yeni Freddy Krueger Olmaya Hazır

Egemen Tokatlıoğlu

Uzun zamandır çekilmesi planlanan yeni “A Nightmare On Elm Street” filmi ile ilgili henüz yeni bir gelişme yok fakat olası bir film için söylentiler dolaşmaya devam ediyor. Şu sıralar yeni korku filmi “You Should Have Left” ile gündemde olan başarılı aktör Kevin Bacon ise bir söyleşide A Nightmare On Elm Street filminde oynamaya sıcak baktığını dile getirdi.

Wes Craven’in 1984 yapımı kült korku filmi A Nightmare On Elm Street toplamda 7 devam filmi ile bir döneme imzasını atmıştı. En son 2010 yılında bir yeniden çevrimi vizyona girmiş ancak hayranları pek memnun edememişti. Son birkaç senedir yeni bir filmin çekileceğine dair dedikodular dolaşıyor olsa da henüz somut bir adım atılmış değil.

2010 yılında Jackie Earle Haley’in hayat verdiği kabusların efendisi Freddy Krueger’ı yen filmde kimin canlandıracağı da henüz belli değil fakat ikonik karaktere hayat veren Robert Englund’un bu konuda bir fikri var. Geçtiğimiz sene bir röportajda Freddy Krueger’ı kimin canlandırmasını istersiniz sorusuna “Bir söylenti sayesinde haberim oldu, Kevin Bacon iyi olabilir” yanıtını veren aktör sözlerine “Kevin gerçekten iyi bir aktör, tam bir karakter oyuncusu. Ayrıca korku filmlerini de seviyor. Tremors ve Stir of Echoes da gayet iyi performans sergilemişti. Gelişen teknolojinin de sayesinde gayet iyi bir iş çıkabilir.” dedi.

Yeni korku filmi “You Should Have Left” ile şu sıra gündemde olan başarılı aktör Kevin Bacon ise olası bir A Nightmare On Elm Street filmine sıcak baktığının işaretlerini verdi. Bir söyleşide “Karaktere hayat vermek ister misiniz?” sorusuna “Elbette. Bunun için ağır bir makyaj gerekecek.” sözleri ile yanıt verdi. Kim bilir belki Englund’un önerisi ile yapımcılar Bacon’a bir şans vermek isteyebilir. Bekleyip göreceğiz.

Kaynak

Benzer Yazılar

Yorum Yazın