Anasayfa Haber Chucky Filmlerinin Yönetmeni, Freddy Krueger ile Chucky Kapışması İstiyor!
Freddy Krueger ile Chucky Kapışması

Chucky Filmlerinin Yönetmeni, Freddy Krueger ile Chucky Kapışması İstiyor!

Egemen Tokatlıoğlu

İlk kez 1988 yılında hayatımıza Child’s Play filmi ile giren ve bir korku ikonu haline dönüşen Chucky ile çocukluk kabusumuz Freddy Krueger bir araya gelsin istemez miydiniz?

Chucky

Child’s Play filminin senarist ve yönetmeni Don Mancini tıpkı 2003 yılında çekilen Freddy vs Jason tarzında bir düello filmi istediğini açıkladı. Bu sefer Chucky ile Freddy Krueger’ın karşı karşıya gelmesini gönülden dilediğini söyleyen yönetmen şunları ekledi, “Bu fikir yıllardır aklımda ve bunu defalarca dile getirdim. Bence harika bir şey ortaya çıkar. İkisi de farklı karakterler ve ikisi de konuşkan, bence çok eğlenceli olurdu. “

Aklındaki konuya dair ipuçlarını da veren yönetmen şu şekilde devam etti, “Bence adı Child’s Play on Elm Street olabilir. Chucky, Elm Sokağında bir evde yatmaktadır, ardından Freddy ile yüzleşir. İkisi de aslında birbirinin hayranıdır. Ancak Elm Sokağı ikisi için yeteri kadar büyük değildir ve biri bu mücadeleyi kaybetmelidir.”

Freddy Krueger

Hikaye ne kadar iyi tartışılır ancak korku sinemasının bu iki ikonik karakterini aynı filmde görmek gayet güzel olurdu. Özellikle hayranlar açısından. Resmi bir açıklama olmamasına karşın Don Mancini’nin bu hevesli girişimi bir ihtimal iyi bir şekilde sonuçlanabilir ve bizler böyle bir filmi izleme şansına kavuşabiliriz kim bilir.

Kaynak

Benzer Yazılar

Yorum Yazın