Anasayfa Haber Englund Kötü Haberi Verdi: “Freddy’i Canlandırmak İçin Artık Çok Yaşlıyım”
Englund Kötü Haberi Verdi “Freddy’i Canlandırmak İçin Artık Çok Yaşlıyım”

Englund Kötü Haberi Verdi: “Freddy’i Canlandırmak İçin Artık Çok Yaşlıyım”

Egemen Tokatlıoğlu

Englund Kötü Haberi Verdi “Freddy’i Canlandırmak İçin Artık Çok Yaşlıyım”1984 yılında Wes Craven’in binbir zorlukla çektiği ama sonrasında bir seri haline dönüşen ve kült mertebesine ulaşan “A Nightmare On Elm Street”in korku severlerin gönlünde ayrı bir yeri vardır. Bu seri öylesine bir kemik kitleye sahiptir ki başrolünde Freddy Krueger rolünde Jackie Earle Haley’in olduğu 2010 yapımı yeniden çevrimi sindirememiş, yıllardır ısrarla Robert Englund’un Freddy olarak dönmesini beklemiş bir kitle. Ancak hayranları bu uzun bekleyişte oldukça üzecek bir haber geldi. 70 yaşındaki aktörün yeniden kabusların efendisi Krueger’ı canlandırıp canlandırmayacağı bir muammayken son noktayı yine aktör koydu.

EW ile yaptığı röportajda Englund, “Freddy’i canlandırmak için artık çok yaşlıyım.” diyerek beklentiler için noktayı koymuş oldu. Sözlerine şöyle devam etti, “Böyle bir filmde dövüş sahnelerinin minimum düzeyde olması gerekir. Çünkü başımı artık sekiz farklı çekimde sekiz farklı açı ile kaldırmam çok zor. Hala çok korkutucu olabilirim. Ancak bunu daha çok Van Helsing ya da yaşlı doktorları canlandırarak yapabilirim.”

Englund Kötü Haberi Verdi Freddy’i Canlandırmak İçin Artık Çok Yaşlıyım

Freddy karakteri ile hayranlarıyla son kez buluştuğu filmde, son sahnenin de kendisinde önemli bir yeri olduğunu hatırlatan ünlü aktör, “Bu nedenle son oynadığım Freddy filminde (Freddy vs Jason) kapanış sahnesinde hayranlara göz kırpışım çok eğlenceliydi.” dedi.

Bunun anlamı şayet bir yeniden çevrim olmaz ise 2003 yılında çekilen Freddy vs Jason’ın herhangi bir devam filmi gelmeyecek. Her ne kadar Englund bu konuda kararlı gibi gözükse de hiç şüphesiz hayranları onun Springwood’a dönüşünü bekliyor olacak.

Robert Englund’un Serideki Son Sahnesi (Spoiler İçerir!!!)

Kaynak

Benzer Yazılar

Yorum Yazın