Anasayfa Devam Filmi The Conjuring 3 Çekimleri Haziranda Başlıyor
The Conjuring 3 Çekimleri Haziranda Başlıyor

The Conjuring 3 Çekimleri Haziranda Başlıyor

Egemen Tokatlıoğlu

2000’li yıllar korku sineması denilince akla ilk gelen isim olan James Wan‘ın The Conjuring evreni genişlemeye devam ediyor. İlk iki filmi çeken Wan en son DC’nin büyük bütçeli filmi Aquman‘de kamera arkasına geçmişti. Son gelen haberlere The Conjuring’in üçüncü devam filminin çekimleri haziran ayında Atlanta’da başlayacak.

The Conjuring’in üçüncü devam filmde yönetmen koltuğunu önümüzdeki ay vizyona girecek olan ve senenin belki en merak uyandıran filmlerinden The Curse of La Llorona‘nın yönetmeni Michael Chaves‘e bırakan James Wan yapımcı tarafı ile yine filmin bir parçası olacak.

Serinin başı çeken oyuncuları Patrick Wilson ve Vera Farmiga, Ed ve Lorraine Warren karakterleri ile üçüncü filme geri dönecekler. Ancak ikili bu filmden önce Gary Dauberman‘ın yazıp yönettiği The Conjuring evreninin bir parçası olan Annabelle serisinin üçüncü filmi ile seyircinin karşısına çıkacak.

Annabell’in üçüncü halkasında paranormal vakaları incelemeye devam eden Warren çifti Annabelle adlı bebeği kimseye zarar vermeyeceği Eserler Odası’na götürüyor. Ancak Annabelle’in hedefinde bu sefer Warren’ların 10 yaşındaki kızı Judy vardır. Küçük Judy, genç bakıcısı ve kuzeni bu lanetli bebeğe karşı büyü bir mücadele içine gireceklerdir.

The Conjuring 3 cephesinde henüz filmin konusuna dair bir netlik yok. Vizyon tarihi 2020’nin eylülü olarak belirlenmiş durumda. Annabelle ise üçüncü halkası ile 28 haziranda seyirci ile buluşacak.

Kaynak

Benzer Yazılar

Yorum Yazın