Anasayfa Gerçek Hikaye Matt Smith’li Charles Manson Filmi ‘Charlie Says’ten Fragman
Matt Smith'li Charles Manson Filmi 'Charlie Says'ten Fragman

Matt Smith’li Charles Manson Filmi ‘Charlie Says’ten Fragman

Egemen Tokatlıoğlu

Charlie SaysAmerican Psycho‘nun yönetmeni Mary Harron‘un kamera arkasına geçtiği ve yine American Psycho’nun senaristlerinden Guinevere Turner‘un senaryosunu kaleme aldığı gelmiş geçmiş en ünlü seri katillerden birisi olan Charles Manson‘ın hayatının bir kesitine odaklanacak olan Charlie Says‘den fragman yayınlandı.

Doctor Who‘dan tanıdığımız Matt Smith‘in Manson’a hayat verdiği film, kaynaklara göre 20. yüzyılın en meşhur suçlularından birisi hakkında farklı bir bakış sunuyor. Filmde ayrıca Manson ailesi üyelerinden Tex Watson’ı Chace Crawford, Sosie Bacon ise Patricia Krenwinkel‘ı canlandırıyor. Kaliforniya Enstitü başkanı Virginia Carlson’ı ise X-Files‘dan hatırlayabileceğimiz Annabeth Gish canlandırıyor. Kadroda ayrıca Suki Waterhouse, Odessa Young, Marianne Rendon, Hannah Murray, Kaylie Carter ve Carla Gugino gibi isimler yer alıyor.

Film, yüksek lisans öğrencisi olan genç bir kadının Manson’ın etkisi altında cinayetler işleyen ve ömür boyu hapse mahkum edilen üç kadının geçirdiği değişimi araştırması üzerine şekilleniyor. Film, Karlene Faith‘ın kitabı “The Long Prison Journey of Leslie van Houten: Life Beyond The Cult” ve Ed Sanders‘ın 1971’de yayımladığı romanı “The Family”den senaryolaştırıldı. Film 10 Mayıs 2019’da vizyona girecek.

Kaynak

Benzer Yazılar

Yorum Yazın