Anasayfa Haber Halloween Gişede Scream’in Rekorunu Geçti
Halloween Gişede Scream’in Rekorunu Geçti

Halloween Gişede Scream’in Rekorunu Geçti

Egemen Tokatlıoğlu

Halloween (2018) - Michael MyersJohn Carpenter’ın 1978 yapımı kült korku filmi Halloween’in sonrası olayları konu edinen ve 40 yıl sonra gelen devam filmi şimdiden gişede isteneni fazlasıyla verdi. Uzun zamandır beklenen ve yapımcıları arasında bizzat orijinal filmin yönetmeni John Carpenter’ın da olduğu yeni Halloween filmi geçtiğimiz hafta vizyona girdi. Yönetmen David Gordon Green‘in yeni Halloween filmi yerel rakamlarla 32 milyon doları geçti. Global çapta ise 10 milyon dolarlık bir bütçesine karşın 126 milyon dolar hasılat elde etmiş durumda.

Gişedeki bu gelişmelerle beraber Blumhouse’ın Halloween’i tüm zamanların teen-slasher türündeki en çok kazandıran filmi oldu. Bundan önceki rekor 1996 yılında vizyona giren 103 milyon dolarlık hasılatı ile usta yönetmen Wes Craven’ın Scream’indeydi. Hala izlemeyen varsa Halloween hala vizyonda!

Halloween konusu:

Yaşanan korkunç olayların üzerinden 40 yıl geçmiştir ve Michael Myers bir akıl hastanesinde tutulmaktadır. Ancak Laurie Strode, Michael’ın olası bir kaçışı için kendisini hazırlamaktadır. Bir nakil sırasında Michael kaçmayı başarır ve yarım kalan işini tamamlamak için Laurie Strode’un peşine düşer.

Benzer Yazılar

Yorum Yazın