Anasayfa HaberDizi Haberleri Chucky Televizyon Dizisi Geliyor!
Chucky Televizyon Serisi Geliyor

Chucky Televizyon Serisi GeliyorKorku sinemasının sevilen ikonik karakterlerinden Chucky televizyona transfer oluyor. “Child’s Play” yani “Çocuk Oyunu” filminin 30. yılında serinin televizyona uyarlanacağı haberi bizzat filmin ve karakterin yaratıcısı Don Mancini tarafından açıklandı.

Bir ayin ile ruhunu oyuncak bir bebeğin bedenine sokan seri katil Charles Lee Ray’in onu satın alan bir çocuğa ve annesine musallat olmasını konu edinen 1988 yapımı kült film tıpkı “Scream” ve “Evil Dead” gibi televizyon dizisi olacak.

Serinin yaratıcısı Mancini televizyona uyarlanacak seri hakkında şöyle konuştu, “Dizinin adı için yine orijinal ismi yani Child’s Play’i kullanmayı düşünüyoruz. Ayrıca televizyon uyarlamasının her zamankinden daha karanlık ve ürkütücü bir tonda olacağını söylemeliyim.”

Chucky Televizyon Serisi Geliyor

Seride Chucky’i seslendiren ve karakterle artık bir bütün olan Brad Dourif televizyon uyarlamasında da geri dönecek. Mancini her ne kadar Chucky’nin beyazperde macerasında senaristlik/yönetmenlik yapmış olsa ve en çok bununla tanınsa da kendisi televizyon dünyasına uzak değil. Mancini’nin başarılı korku/gerilim dizileri “Hannibal” ve “Channel Zero”nun senaristliğini yaptığının da bu noktada altını çizelim. Her ne kadar televizyon serisi için hazırlıklara başlanmış olsa da Chucky’nin sinema macerası da kaldığı yerden devam edecek.

En son geçtiğimiz sene serinin son halkası Cult of Chucky’i ile buluşan hayranlar bakalım televizyon dizisini nasıl karşılayacaklar.

Benzer Yazılar

Yorum Yazın