Anasayfa Haber Nicolas Cage Lovecraft Uyarlamasında
Nicolas Cage Lovecraft Uyarlamasında

Nicolas Cage Lovecraft Uyarlamasında

Egemen Tokatlıoğlu

Nicolas Cage, yeniden bir korku filmi için kamera karşısına geçiyor. Güney Afrikalı film yapımcısı Richard Stanley’nin yönetmen koltuğuna oturacağı ‘Color Out of Space’ adlı film, H.P. Lovecraft’ın romanından uyarlanacak. Stanley senaryoyu ise Scarlett Amaris ile birlikte kaleme aldı.

Film, geçen senenin en çok konuşulan ve başrolünde yine Nicolas Cage’in olduğu “Mandy” filminin arkasındaki şirket yani SpectreVision ile Cage’i yeniden bir araya getirecek. Diğer oyuncular arasında Joely Richardson, Tommy Chong, Elliot Knight, Julian Hilliard ve Q’Orianka Kilcher‘ı bulunuyor.

Filmin konusuna gelirsek, 21. yüzyılın karmaşasından kaçmak isteyen bir aile New England’ın kırsalındaki uzak bir yere taşınır. Gökyüzünden renkli bir göktaşı ailenin evinin bahçesine düşer. Bu taşın gizemli etkisi ile birlikte aile bireylerinin korkuları gün yüzüne çıkar ve karakterleri yavaş yavaş değişmeye başlar.

SpectreVision’dan Daniel Noah, Josh C. Waller, Lisa Whalen ve Elijah Wood filmin yapımcıları arasında yer alıyor. Noah film için, “Lovecraft, modern korkunun karanlık babası ve yıllardır onun bu kozmik korkularını gerçek manada kapsayan bir adaptasyon arıyorduk.” dedi. Filmin vizyon tarihi henüz netleşmedi.

Kaynak

Benzer Yazılar

Yorum Yazın