Anasayfa Devam Filmi Kubrick Şaheseri The Shining’in Devamı Doctor Sleep’in Vizyon Tarihi Öne Çekildi
Kubrick Şaheseri The Shining’in Devamı Doctor Sleep’in Vizyon Tarihi Öne Çekildi

Kubrick Şaheseri The Shining’in Devamı Doctor Sleep’in Vizyon Tarihi Öne Çekildi

Egemen Tokatlıoğlu

Doctor Sleep - Stephen KingStephen King’in romanından uyarlanan ve efsane yönetmen Stanley Kubrick tarafından 1980 yılında çekilen The Shining’in devamı Doctor Sleep’in yolda olduğu biliniyordu. Başrolünde Jack Torrance’ın oğlu Danny Torrance’ın yetişkin halini canlandıracak olan yetenekli aktör Ewan Mcgregor’ın oynadığı filmin vizyon tarihine dair yeni bir bilgi geldi. İlk olarak vizyon tarihi Ocak 2020 olarak belirlenen filmin vizyonu daha erkene çekildi. Son haberlere göre film 8 Kasım 2019’da seyirci ile buluşacak.

Geçtiğimiz senenin en çok ses getiren yapımlarından The Haunting of Hill House’un yönetmeni Mike Flanagan’ın yöneteceği film yaşı ilerlemiş olan Danny Torrance’ın yaşadığı sıra dışı olaylara değinecek. Öfke kontrolü olan Danny aynı zamanda alkoliktir. Nihayetinde hayatını yoluna koyma adına bir hastanede çalışmaya başlayan Danny, psişik güçlerinin de yardımıyla buradaki hastalara yardımcı olmaktadır. Kendisine Doktor Uyku lakabı takılan Danny’nin hayatı bir grup insanın hedef aldığı hastanedeki genç bir kıza yardım etmek istemesi ile karışık bir hale gelecektir.

Filmin yönetmeni Flanagan korku türüne yakın bir isim. Öyle ki kendisi daha önce Absentia, Hush, Oculus ve Gerald’s Game gibi filmleri yönetmiş tecrübeli biri. Bir diğer Stephen King uyarlaması “It: Chapter Two”nun da bu sene vizyona gireceğini düşünürsek King hayranları için oldukça verimli bir sene olacağı kesin.

Benzer Yazılar

Yorum Yazın