Anasayfa Devam Filmi Gremlinler 3’ün Senaryosu Tamamlandı
Gremlinler 3’ün Senaryosu Tamamlandı

Gremlinler 3’ün Senaryosu Tamamlandı

Egemen Tokatlıoğlu

Şu sıralar hiç kuşkusuz özellikle korku ve fantastik türünde bir geçmişe dönüş yaşanıyor. Geçen sene vizyona giren ve 1978 yapımı orijinal filmin devamı olan Halloween sonrasında geçtiğimiz günlerde bir başka nostaljik film, Ghostbusters’ın üçüncü devam filminin kesinleştiği açıklandı. Şimdi ise 80’lerin hafızalara kazınan bir başka korku-fantastik türündeki filmlerinden Gremlinler’in üçüncü devam filminin yolda olduğu ve hatta senaryonun tamamlandığı bizzat serinin yaratıcısı Chris Columbus tarafından açıklandı.

Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan Columbus, Gremlinler 3’ün senaryosunun tamamlandığını ve fanları daha karanlık ve ürkütücü bir Gremlinler filmi beklediğini dile getirdi.

Gremlins - Gizmo

Columbus ayrıca Gremlin kuklaları ve özellikle Gizmo’da muhtemel kullanılacak olan CGI konusunda hayranların endişe etmemelerini çünkü filmde CGI efektlerini minimalde kullanacaklarını söyledi. Sadece kuklaları kullanan sanatçıların büyük emek harcadığını ve onların yükünü biraz daha hafifletmek adına bir takım çalışmalar yaptıklarını ekledi. Filmin vizyon tarihi henüz kesinleşmedi.

Kaynak

Benzer Yazılar

Yorum Yazın