Anasayfa Haber Garez Bir Kez Daha Yeniden Çevrimle Beyaz Perdeye Dönüyor
Garez Bir Kez Daha Yeniden Çevrimle Beyaz Perdeye Dönüyor

Garez Bir Kez Daha Yeniden Çevrimle Beyaz Perdeye Dönüyor

Egemen Tokatlıoğlu

Amerika’da 4 Ocak’ta vizyona giren Escape Room sonrası Sony’den bir korku atağı daha geliyor. Escape Room’a gelen olumlu eleştiriler korku türünde Sony’i daha da cesaretlendirmiş görünüyor ki Garez (The Grudge) filmini yeniden çevrimler listesine koymuş durumda.

Aslında Garez’in remake yani yeniden çevrimi 21 Haziran 2019’da vizyona girecek şekilde planlanmıştı. Fakat son gelen haberlere göre Sony filmin vizyon tarihini 3 Ocak 2020’ye erteledi.

Bu yeniden çevrimde özellikle James Wan filmlerinde sıklıkla gördüğümüz emektar oyunculardan Lin Shaye’nin yanı sıra Andrea Riseborough (Mandy), Demian Bichir (The Nun),  John Cho (The Exorcist), Betty Gilpin (Glow), William Sadler (The Mist), Jacki Weaver ve Frankie Faison rol alıyorlar.

 Garez (Grudge, 2020)

2002 Japon yapımı Garez elde ettiği başarı sonrası Amerikalı yapımcıların dikkatini çekmiş ve 2004 yılında Amerikalı oyuncularla yeniden çekilmişti. Film, Tokyo’da sosyal görev eğitim programına katılan Karen adlı bir kadının içine düştüğü dehşeti anlatıyordu. İşe gelmeyen hemşirenin yerini alarak yaşlı bir kadının bakımı için evine giden Karen, apartmanda insanların ölümüne yol açan bir lanet ile yüzleşmek zorunda kalıyordu.

Yakın zamanda vizyona girecek olan Stephen King uyarlaması Pet Sematary (Hayvan Mezarlığı)’nin senaryosunu yazmış olan Jeff Buhler yeni Garez uyarlamasının senaryo ayağındaki isim. Yönetmen koltuğunda ise The Eyes of My Mother (2016) ve Piercing (2018) gibi filmlerden hatırlanacak Nicolas Pesce oturuyor.

Kaynak

Benzer Yazılar

Yorum Yazın