Anasayfa Korku TemaBuluntu Creep’in Üçüncü Filmi Yolda
Creep'in Üçüncü Filmi Yolda

Creep’in Üçüncü Filmi Yolda

Egemen Tokatlıoğlu

Patrick Brice‘ın 2014 yapımı buluntu film türündeki Creep oldukça iyi eleştiriler almış daha sonra 2017 senesinde devam filmi gelmişti. Film ölmek üzere olan bir adamın son günlerini kameraya alması için birini kiralaması ekseninde gelişen gerilim dolu olayları anlatıyordu. Düşük bütçesine karşın oldukça iyi bir başarı yakalayan filmin yönetmeni aynı zamanda filmde son günlerini yaşayan Josef’i kameraya alan kişi Aaron karakterini canlandırmıştı. Mark Duplass ise tekinsiz karakter Josef’i oldukça başarılı bir şekilde yansıtmış ikinci filmde de karaktere yeniden hayat vermişti.

Creep'in Üçüncü Filmi Yolda

Hatırlanacağı gibi ikinci filmin sonu açık bir şekilde bitmişti. Bu da hayranların üçüncü bir filmi beklemelerine neden olmuştu. Geçtiğimiz günlerde ise filmin yönetmeni Patrick Brice’dan üçüncü filme dair açıklamalar geldi. Brice, “Gerçekten bizi heyecanlandıran güzel bir fikir bulduk. Bu filmlerde korumak istediğimiz şey küçük ölçekli ve gerçekçi olması. Şu an hala senaryo yazım aşaması devam ediyor, bunu söyleyebilirim. Korku filmlerinde daha önce görmediğim bir şeyi yapma şansı yakaladım.” dedi.

Ayrıca yönetmen eğer program yolunda ilerlerse çekimlere bu ayın sonunda başlanabileceğini de belirtti. İlk iki filmi hem seyirciler hem de eleştirmenler tarafından olumlu geri dönüşler alan Creep’in üçüncü halkasının seyirciler ile ne zaman buluşacağı şu an için belirsiz.

Kaynak

Benzer Yazılar

Yorum Yazın