Anasayfa Devam Filmi Big Trouble in Little China’ya Yeniden Çevrim Değil Devam Filmi Geliyor!
Big Trouble in Little China Devam Filmi

Big Trouble in Little China’ya Yeniden Çevrim Değil Devam Filmi Geliyor!

Egemen Tokatlıoğlu

Usta yönetmen John Carpenter imzalı 1986 yapımı fantastik macera filmi Big Trouble in Little China’nın yeniden çevrim ile beyazperdeye döneceği gündemdeydi. Ancak gelen son haberlere göre film bir yeniden çevrim değil devam filmi olarak izleyici karşısına çıkacak.

Ünlü aksiyon yıldızı Dwayne “The Rock” Johnson’ın başrolde olacağı açıklanan ve uzun süredir haber alınamayan filme dair suskunluğu filmin yapımcısı Hiram Garcia bozdu. Garcia, “Yapım süreci devam ediyor. Aslında düşüncemiz Küçük Çin’deki sorunları yorumlamak değil. Big Trouble in Little China bir klasik ve böyle bir klasiği yeniden yorumlayamazsınız. Bu sebeple esas düşüncemiz var olan hikayeyi devam ettirmek. Orijinal filmde olan her şey yeni filmde de var.  Yani kısacası bir devam filmi üzerinde çalışıyoruz ve çok yakın zamanda konu hakkında detayları duymaya başlayacaksınız.” dedi.Dwayne Johnson

1986 yapımı kült filmde bir kamyon şoförü olan Jack Burton’ın (Kurt Russell), Çin Mahallesi’nin altında  arkadaşları ile birlikte gizemli ve doğaüstü güçleri olan Çin prensine karşı garip ve fantastik bir çatışmaya girmesini konu ediniyordu. Bakalım Carpenter klasiği Big Trouble in Little China’nın yıllar sonra gelen Dwayne Johnson’lı devam filmi hayranları memnun edebilecek mi?

Kaynak

Benzer Yazılar

Yorum Yazın