Anasayfa Devam Filmi Jamie Lee Curtis’ten Hayranlara Söz: Yeni Halloween Çok Korkutacak!
Jamie Lee Curtis’ten Hayranlara Söz Yeni Halloween Çok Korkutacak

Jamie Lee Curtis’ten Hayranlara Söz: Yeni Halloween Çok Korkutacak!

Egemen Tokatlıoğlu

1978 yapımı kült korku Halloween’in merak uyandıran devam filmine aylar kala başrol oyuncusu Jamie Lee Curtis‘ten hayranlara bir mesaj var!

Yıllar sonra gelen yeni Halloween filmini hayranlar büyük bir heyecanla bekliyor. Keza bunun birinci sebebi projenin destekçilerinden birinin bizzat serinin yaratıcısı usta yönetmen John Carpenter olması, ikinci sebebi ise Lauire karakterine hayat veren Michael Myers’ın ezeli rakibi Jamie Lee Curtis’in dönecek olması. Pek çok devamı çekilen ve Rob Zombie tarafından bir de remake’i bulunan film hayranları genelde hüsrana uğratmıştı. Bu nedenle böylesine kült bir yapımın yeniden ele alınmış olması heyecanlandırdığı kadar tedirgin de etmedi değil.

Jamie Lee Curtis’ten Hayranlara Söz: Yeni Halloween Çok Korkutacak!

Ancak hayranların yüreğine su serpen açıklama bizzat Jamie Lee Curtis’in instagram hesabından geldi. Bir fotoğraf ile birlikte hayranlara seslenen Curtis, “Bence çok mutlu olacak ve ayrıca çok da korkacaksınız.” dedi.

Malum uzun bir süredir hayranlar Michael Myers’ın ihtişamlı bir dönüşünü bekliyorlar. Ancak beklediklerine de değecek gibi görünüyor.

Orijinal film, daha küçük bir yaşta ablasını acımasızca öldüren Michael’ın yıllar sonra tedavi gördüğü hastaneden kaçıp diğer ablasının peşine düşmesini konu ediniyordu. Yeni filmin bir özelliği de tüm devam filmlerini yok sayıp ilk filmin sonrasını anlatacak olması.

Yeni Halloween filmi 19 Ekim 2018’de seyirci ile buluşacak.

Benzer Yazılar

Yorum Yazın