Anasayfa Devam Filmi Don’t Breathe Filminin Devamı Yolda!
Daniel Zovatto, Stephen Lang - Don't Breathe (2016)

Don’t Breathe Filminin Devamı Yolda!

Egemen Tokatlıoğlu

Fede Alvarez, Sam Raimi - Don’t Breathe2016’nın en çok konuşulan korku filmi Nefesini Tut (Don’t Breathe)’a devam filmi geliyor. 10 milyonluk bütçesi ile dünya genelinde 150 milyon dolar gişe hasılatı yapan filmin devamının gelmesi de pek şaşırtmamalı aslında. Bu önemli başarının ardından zaten filmin yönetmeni Fede Alvarez, bir devam filminin mümkün olabileceğinin sinyallerini vermişti.

Yönetmen Alvarez ve yapımcı Sam Raimi, 2016’da yaptıkları bir söyleşide bu sefer filmde kör ev sahibini başarılı bir şekilde canlandıran Stephen Lang’e odaklanacaklarını belirterek, “Yeni bir film söz konusu ancak şu açık ki biz yeni filmde ilk filmi tekrar etmek istemiyoruz.” dedi. Yapımcı Raimi ise, “Duyduğum en iyi devam filmlerinden biri, şaka yapmıyorum.” diyerek Alverez’i desteklemişti.

Stephen Lang - Don't Breathe (2016)

Son olarak ise filmdeki kör adamı canlandıran Stephen Lang projenin yolda olduğunun müjdesini verdi. Screen Rant’a konuşan Lang, “Evet devam filmi geliyor, üzerinde çalışıyoruz” diyerek yeni filmin geleceğini onaylamış oldu.

İlk filmde üç genç ev yağmacısının kör bir adamın evini soymak istemesi ancak kör adamın sezgilerinin çok güçlü olması nedeniyle avcıyken av konumuna düşmelerini konu ediniyordu. Oldukça ilgi çeken konusuyla Don’t Breathe’in devam filminin ne zaman vizyona gireceği belli değil, ancak hazırlık aşamasında olduğunu düşünürsek yakın zamanda vizyon tarihini de öğrenmiş olacağız.

Benzer Yazılar