Anasayfa Haber Hayvan Mezarlığı Yeniden Çevriminin Vizyon Tarihi Belli Oldu
Hayvan Mezarlığı Yeniden Çevriminin Vizyon Tarihi Belli Oldu

Hayvan Mezarlığı Yeniden Çevriminin Vizyon Tarihi Belli Oldu

Egemen Tokatlıoğlu

Stephen King‘in romanından uyarlanan 1989 yapımı Hayvan Mezarlığı (Pet Sematary) yeniden çevrimi ile beyaz perdeye dönmeye hazırlanıyor. Vizyon tarihi ise açıklandı.

Geçtiğimiz aylarda vizyona giren ve gişede büyük başarı elde eden O (It) filminden sonra şimdi King’in bir başka sevilen eserinin uyarlaması yeniden seyirci ile buluşacak.

Deadline‘ın haberine göre filmin yönetmenleri Kevin Kolsch ve Dennis Widmyer vizyon tarihini açıkladılar bile. Film, 19 Nisan 2019’da vizyona girecek. Yani 1989’da çekilen ilk çekilen filmden tam 30 sene sonra, 30. yıldönümünde vizyona girmiş olacak.

Pet Semetary (1989)

Yeni çekilecek Hayvan Mezarlığı’nın senaryosunu 1990 yapımı kült korku Jacob’s Ladder’ın da senaryosunda katkısı bulunan Jeff Buhler üstlenecek.

Film, bir hayvan mezarlığı yakınında yeni bir eve taşınan Creed ailesinin başından geçen korkunç olayları anlatıyor. Çocuklarını bir trafik kazasında kaybeden aile yeniden hayata döndürme gücü olan bu mezarlık sayesinde çocuklarına kavuşmak ister ancak olaylar hiçte beklendiği gibi gitmez.

“O” yeniden çevrimi hayranları memnun etmişti. Bakalım sevilen bir diğer film Hayvan Mezarlığı da aynı ilgiyi görebilecek mi?

Benzer Yazılar

2 Yorumlar

audrey 8 Aralık 2017 - 11:01

ilk filmi seyretmiştim beni en etkileyen filmlerden biriydi yeniyi bilmiyorum artık seyreder miyim..

Reply
Ancient Mind 20 Aralık 2017 - 15:58

ilk film çok iyiydi. Genelde yeniden çevrimleri çok fazla efekte boğuyorlar.

Reply

Yorum Yazın