Anasayfa Haber Yeni Hellraiser Filminden Pinhead Görseli Yayınlandı!
Yeni Hellraiser Filminden Pinhead Görseli Yayınlandı

Yeni Hellraiser Filminden Pinhead Görseli Yayınlandı!

Egemen Tokatlıoğlu

Hellraiser Judgment (2017)Clive Barker’in 1987 yılında senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği Hellraiser filminden sonra yıllar içerisinde pek çok devam filmi geldi. Uzun bir aradan sonra serinin yeni halkası Hellraiser: Judgment seyirci ile buluşmak için gün sayıyor. Bu arada filmden yeni görseller de düşmeye devam ediyor.

İlk filmde Frank Cotton adlı bir adamın eski çağlardan kalma gizemlerle dolu bir küpü harekete geçirmesi ve sırlarla dolu bir boyut kapısını açması işleniyordu. Frank, bu farklı boyut kapısı ile akla hayale gelmeyecek dünya dışı tehlikeli varlıkları da yeryüzüne getirmiş, dehşet dolu olaylar ile yüzleşmek zorunda kalmıştı. İlk filmden sonra karakterler sürekli değişse de konu itibarı ile bu şekilde ilerleyen seri, özellikle 3. filmden sonra kalitesini yitirmeye başlamıştı. Yine de serinin özellikle filmin baş kötüsü Pinhead’in korku severlerin gönlünde ayrı bir yerde durduğu şüphesiz. Uzun bir zaman sonra ise şimdi yeniden gizemli küp açılıyor!

Yeni filmin yönetmenliğini daha çok özel efekt ve makyaj alanında ustalıkları ile adından söz ettiren Gary J. Tunnicliffe’in üstlendiği Hellraiser: Judgment’ta maalesef Pinhead ile bütünleşmiş isim Doug Bradley’i göremeyeceğiz. Karaktere bu sefer hayat verecek isim Paul T. Taylor.

Paul T. Taylor, Doug Bradley - Pinhead

Senaryosunu da bizzat yönetmen Gary J. Tunnicliffe’in yazdığı yeni Hellraiser’da hayranları yine de teselli edecek bir isim bulunuyor. A Nightmare On Elm Street’te Freddy Krueger’a kabusları dar eden Nancy rolünde izlediğimiz Heather Langenkamp!

İzleyici ile ne zaman buluşacağı henüz kesinleşmemiş yeni filmden geçtiğimiz günlerde bir Pinhead görseli yayınlandı. Görselde korku severlerin yıllardır görmeyi beklediği Pinhead’i görüyoruz. Her ne kadar Doug Bradley’siz biraz buruk olacak olsa da yeni film en azından eskilerin hatırına bir hasret giderme olarak görülebilir.

Kaynak

Benzer Yazılar

Yorum Yazın