Anasayfa Animasyon Constantine Animasyon Olarak Ekranlara Dönüyor
Constantine: City of Demons

Constantine Animasyon Olarak Ekranlara Dönüyor

Egemen Tokatlıoğlu

Constantine: City of Demons2014-2015 sezonunda ekranlarda boy gösteren ancak istenilen verim alınamadığından ekranlara veda eden Constantine televizyon serisi belki live-action olarak ekranlara gelmeyecek ama farklı bir formatla, animasyon serisi ile hayranlarıyla buluşacak.

2018’de ekranlara gelecek olan animasyon serisi CW kanalında yayınlanacak. Bir de güzel bir haber daha verelim. Constantine’in seslendirmesini diziden tanıdığımız Matt Ryan yapacak.

Animasyon serisinin yönetmeni Young Justice’tan hatırlayabileceğiniz Doug Murphy olurken senaryosunu Justice League Dark’te kalem sallayan J.M. DeMatteis üstlenecek. Animasyon serisinin ilk görselleri de CW’nin resmi Twitter hesabından paylaşıldı.

Konusu ise şöyle, ruhu zaten cehenneme ait olan Constantine, dünya ötesi varlıklardan masumları korumak için elinden geleni yapmaya hazırdır. Dünyamızı tehdit eden doğaüstü korkunç varlıkları ait oldukları yere göndermek için Constantine üstün becerilerini kullanacaktır. Kim bilir belki onun ruhu için bile hala umut vardır.

Kaynak

Benzer Yazılar

Yorum Yazın