Anasayfa Haber ‘Witch’in Yıldızı Anya Taylor-Joy, Nosferatu Uyarlaması ile Dönüyor!
‘Witch’in Yıldızı Anya Taylor-Joy, Nosferatu Uyarlaması ile Dönüyor

‘Witch’in Yıldızı Anya Taylor-Joy, Nosferatu Uyarlaması ile Dönüyor!

Egemen Tokatlıoğlu

2016’nın kendinden en çok söz ettiren korku filmlerinden olan “The VVitch: A New-England Folktale’”in başrol oyuncusu genç ve güzel yıldız Anya Taylor-Joy, herkesin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Kendisini yine geçen senenin başarılı gerilim filmi M. Night Shyamalan’ın “Split”inde izleme fırsatı yakalamıştık.

Anya Taylor-Joy, The VVitch A New-England Folktale (2015)

Genç yaşında kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanan 96 doğumlu Taylor-Joy, çok yakında karşımıza F.W. Murnau’nun 1922 yapımı efsane sessiz filmi “Nosferatu”nun yeniden çevrimiyle gelecek. Sadece bu da değil, “The VVitch: A New-England Folktale”in yönetmeni Robert Eggers da filmin yönetmenliğini üstlenecek. Yani kısaca ikili yeniden bir araya geliyor ve tarihe adını yazdırmış bu filmin yeni bir uyarlaması ile biz korku severleri heyecanlandırmaya hazırlanıyor.

Nosferatu (1922)

Esas olarak Bram Stoker’ın “Dracula”sından uyarlanan filmde, Thomas Hutter adlı bir adamın iş sebebiyle Kont Orlok isminde bir yabancıyı ziyaret etmek için Transilvanya’ya doğru bir yolculuğa çıkması ve akabinde gittiği yerde Orlok hakkında duyduğu bazı hikayeler ekseninde gelişen olayları anlatmaktadır.

Nosferatu’nun yeniden çevrimi olacak filmin çekimlerine 2018’in ilk aylarında başlanması bekleniyor.

Kaynak

Benzer Yazılar

Yorum Yazın