Anasayfa Gerilim M. Night Shyamalan’ın “Glass” Çekimleri Önümüzdeki Ay Başlıyor
Glass (2019)

M. Night Shyamalan’ın “Glass” Çekimleri Önümüzdeki Ay Başlıyor

Egemen Tokatlıoğlu

James McAvoy’un pek çok ayrı kişiliği olan bir şizofren hastasını canlandırdığı ve M. Night Shyamalan’ın yazıp yönettiği Split geçtiğimiz Şubat ayında vizyona girmiş ve oldukça beğeni toplamıştı. Bilindiği üzere bu film yönetmenin 2000 yılında çektiği, başrollerinde Bruce Willis ve Samuel L. Jackson gibi bibirinden başarılı isimlerin rol aldığı Unbreakable ile bağlantılıydı.

Unbreakable (2000), Split (2016)

Yönetmen ise bu seriyi bir üçleme yapmak için kolları sıvamış, ilk filmdeki karakterlerle ikinci filmdeki karakterleri birleştirecek olan serinin üçüncü halkası Glass için kamera arkasına geçme kararı almıştı. Yani bu sefer filmde ilk filmdeki Bruce Willis, Samuel L. Jackson ile Split’teki James McAvoy ve başarılı güzel yıldız Anya Taylor-Joy’u aynı filmde izleme olanağı bulacağız. Bu haber hayranları oldukça sevindirmiş, yönetmenin en başarılı filmlerinden birinin üçlemeye dönüşeceği heyecan yaratmıştı.

Filmin çekimlerine ise önümüzdeki ay başlanacak. 18 Ocak 2019’de vizyona girecek olan filmin konusuna dair detaylar ise henüz netleşmiş değil.

Kaynak

Benzer Yazılar

Yorum Yazın