Anasayfa Haber Freddy Krueger Yeniden Beyazperdeye Dönüyor!

Freddy Krueger Yeniden Beyazperdeye Dönüyor!

Egemen Tokatlıoğlu

Freddy KruegerKorku sinemasının emektar isimlerinden Wes Craven’ın 1984 yılında başlattığı Elm Sokağı’nda Kabus serisi en son 2010 yılında bir yeniden çevirim ile hayranlarını karşısına çıkmış ve noktalanmıştı. Aslında 2010 yılında çekilen yeniden çevrim bir nokta değil yeni bir serinin başlangıcı olacaktı. Fakat film beklediği karşılığı alamadı. Bunda senaryonun zayıflığı bir yana karakterle özdeşleşmiş isim Robert Englund’un yerine Little Children ve Watchmen filmlerinde adından söz ettiren Jackie Earle Haley’in getirilmiş olması büyük etkendi.

2010 yılındaki bu yeniden çevrim hezimeti sonrasında 2015 yılında serinin tekrar baştan başlatılacağı haberleri dolanmaya başlamıştı. Ancak sonrasında ses soluk çıkmamıştı. Şimdi ise gelen son haberlere göre yapımcı firma iyiden iyiye proje için kolları sıvamış durumda. Filmin senaryosu ise daha önceden de duyurulduğu üzere Orphan (2009), The Conjuring 2 (2016) gibi başarılı korku filmlerinde de kalem oynatmış David Leslie Johnson’a emanet.

Bu sefer Freddy Krueger’ı kimin canlandıracağı ise henüz netleşmiş değil. Ancak iş resmiyete bindiğine göre önümüzdeki günlerde bu ismin de açıklanmasını bekleyebiliriz.

Kaynak

Benzer Yazılar

Yorum Yazın