Anasayfa Haber “Death Note” Yönetmeni Adam Wingard Eleştirilere Cevap Verdi
Death Note (2017)

“Death Note” Yönetmeni Adam Wingard Eleştirilere Cevap Verdi

Egemen Tokatlıoğlu

Death Note (2017)Şu sıralar merakla beklenen ve Netflix için çekilen “Death Note”un Amerikan uyarlamasının yönetmeni Adam Wingard, üzerindeki ağır baskı nedeniyle oldukça sıkıntılı günler geçiriyor. Manga uyarlamalarının Amerikan versiyonlarının popüler olduğu (bir o kadar da vasat olduğu) şu günlerde özellikle bir diğer manga uyarlaması “Ghost in The Shell”in aldığı ağır eleştiriler nedeniyle “Death Note” için de problemler kapıda gibi görünüyor.

Özellikle daha şimdiden başlayan eleştirilere kulak tıkamayan yönetmen Wingard, Ağustos’ta seyircisi ile buluşacak film hakkında açıklamalarda bulundu. Japon kültürü ile Amerikan kültürü arasındaki farklar nedeniyle bu uyarlamanın oldukça güç olduğunu ve Amerikan kültürüne uygun bir şekilde nasıl adapte edebileceği üzerine kafa yorduğunu söyleyen Wingard, hayranları memnun etmek için manga serisinden fazla kopmak istemediğini ekledi. Seriden kopmadan Amerikan versiyonunu çekmenin de oldukça sıkıntılı olduğunu belirten yönetmen gelecek tepkilere şimdiden kendisini hazırlamış gibi görünüyor.

Nat Wolff - Death Note (2017)

Son yayınlanan uzun fragmanı ile şimdiden tepkiler almaya başlayan “Death Note” uyarlamasının kaderi bakalım ne olacak. Bunu 25 Ağustos’ta hep birlikte öğreneceğiz.

Benzer Yazılar

Yorum Yazın